54d86d10673830fd185e30c2_facebook_icon.png 54d871559dd758043771b6ae_twitter_icon.png
54d22b9e0d5fbeb671afda5b_icon_locatie.png
Nieuwe Kalfjeslaan 19-B 1182AA Amstelveen
Amsterdamsebos Events
Activiteiten
images/price-tag.png
Groepen
images/widget_groepen1.png
Scholen
images/widget_scholen.png
Zakelijk
images/widget_business.png
Bosbus
images/widget_bus.png

Geitenboerderij

https://amsterdamsebos-events.nl/wp-content/uploads/2016/03/geitenboerderij-groep-geiten.jpg

Bezoek geitenboerderij Ridammerhoeve

De geitenboerderij is een biologische boerderij waar de verse geitenmelk verwerkt wordt in de kaaskelder tot diverse soorten kaas, yoghurt, karnemelk, boter, kwark en zelfs ijs! Er is bij de geitenboerderij ook een moestuin waar biologische groenten en kruiden worden verbouwd.

 

Voor kinderen

Op een boerderij is altijd veel te doen en te zien voor kinderen. Zo kunnen de kids de jonge geitjes voeren met een flesje melk maar ook hun eigen eieren rapen in het kippenhok. Op het terrein bevinden zich ook een speeltuin en een doolhof voor de kinderen.

Kinderfeestje? Wat te denken van een ritje met een heuse ponykar die de kinderen naar de geitenboerderij brengt zodat de kinderen heerlijk aan de slag kunnen op de boerderij. Geiten melken, stro strooien, borstelen van de dieren en voeren zijn fantastische activiteiten waar ze ook veel van leren!

 

Workshop

Heb je altijd al eens zelf kaas willen maken? Dan is het nu de kans om dat te doen tijdens een workshop kaas maken. In een circa 3 uur durend programma worden je alle kneepjes bijgeleerd van het vak kaasmaken. We sluiten af met een heerlijke geitenkaas fondue.

 

Genieten op de geitenboerderij

Op de boerderij kun je ook heerlijk genieten van allerlei leuke én lekkere biologische ontbijt, lunch, borrel, hightea en feestjes.

Er is echt een hoop te doen bij de Ridammerhoeve. Informeer bij ons naar de mogelijkheden!

‹ TERUG NAAR OVERZICHT
Nog meer ideeën opdoen? Keer terug naar het overzicht