54d86d10673830fd185e30c2_facebook_icon.png 54d871559dd758043771b6ae_twitter_icon.png
54d22b9e0d5fbeb671afda5b_icon_locatie.png
Nieuwe Kalfjeslaan 19-B 1182AA Amstelveen
Amsterdamsebos Events
Activiteiten
images/price-tag.png
Groepen
images/widget_groepen1.png
Scholen
images/widget_scholen.png
Zakelijk
images/widget_business.png
Bosbus
images/widget_bus.png

Bos Adventures

  • https://amsterdamsebos-events.nl/wp-content/themes/evenementenbureautexel/images/krul_paars.png
    Seizoensgebonden
  • https://amsterdamsebos-events.nl/wp-content/themes/evenementenbureautexel/images/krul_paars.png
    Minimaal 8 personen

Op zoek naar Bos Adventures?

Uitdagende teamspellen in het Bos, uitermate geschikt voor vrijgezellenfeestjes, groepen en bedrijfsuitjes. De Adventures zijn wel alleen voor volwassenen en voor groepen vanaf 8 personen, je kunt kiezen uit meerdere thema’s:

 

Bos Games

Ga de sportieve strijd aan met elkaar. In teams wordt er 2 gestreden om de winst! En hoe leuk is het om de tegenpartij te zien worstelen met onderdelen zoals de skiloop en de waterdraag-helmen? Juist, hilarisch! Op een leuke manier elkaar voor schut zetten, dat is wat je doet met de Games (zeskamp)… Fun gegarandeerd!

 

Under construction

Verbazingwekkend wat je allemaal kunt doen met wat hout en een stuk touw! Bouw bijvoorbeeld je eigen katapult, een brancard of verplaats je met behulp van een “wandelende A”. Teamwork is bij dit programma een vereiste en creatief denken en doen is hierbij dé oplossing!

 

Master Mind

De naam van het programma zegt het al: “Master Minds” zijn spelen die denkwerk vereisen. Je bent niet direct actief en fysiek bezig, maar er moet wél actief gecommuniceerd en nagedacht worden om tot een oplossing te komen. Het spinnenweb? Een tangram? Probeer er maar eens uit te komen met elkaar!

 

Het tarief is  vanaf €19,95 per deelnemend persoon. Hiervoor wordt een geheel aan de groep aangepast programma in elkaar gezet en krijgt de groep begeleiding van een of meerdere instructeurs (afhangende aan de grootte van de groep). De duur van de Bos Adventures is 2 uur.

Een Adventure boeken voor kinderen? Dat is ook mogelijk, bericht ons

Maak a.u.b. de keuze voor het programma dat jullie willen gaan doen: Bos Games, Under Construction of Master Minds. De inhoud van het programma wordt compleet op de groepswensen of doelen afgestemd. Een variatie van de programma’s is ook mogelijk.

‹ TERUG NAAR OVERZICHT
Nog meer ideeën opdoen? Keer terug naar het overzicht